keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Yöleikit

Siskoni Täplä on ollut minulla vieraana nyt muutaman päivän. Se on kivaa, sillä yksin on tylsää. Hänkään ei pääse enää pihalle. Ihmiset ovat päättäneet rangaista meitä kollektiivisesti. Se sopii minulle, mutta siskoni on näreissään. Hän kun kuvitteli pääsevänsä ulos kiipeilemään puihin pitkän tauon jälkeen. Täplä asustaa tällä hetkellä Helsingissä, jossa kissat pääsevät ulos vain valjaissa. Täplä on kertonut, ettei se ole niin kamalaa kuin silloin, kun pakotetaan jonnekin minne ei halua. Toivottavasti en joudu vastaavaan tilanteeseen. Joudun jo pitämään typeräää kulkusta yötä päivää kaulassani. Sen kanssa väijyminen on melkein mahdotonta. En ole vielä onnistunut saamaan sitä pois.

Kostona olemme päättäneet leikkiä äänekkäästi joka yö, kun ihmiset yrittävät nukkua. Tänään aloitimme leikkimme yhden jälkeen. Onnistuimme kaatamaan tyhjiä muovipulloja sisältäneen kassin. Siitä tuli kunnon meteli. Jaksoimme kuitenkin leikkiä vain reilun tunnin. Parasta leikissä on painiminen. Olen siskoani hieman kookkaampi, niin minulla on siinä etulyöntiasema. Siskollani on kuitenkin terävät hampaat ja kynnet. Välillä joudun anelemaan armoa, että hän päästäisi irti. Sisko haukkuukin minua mammanpojaksi. Hän ei vaan ymmärrä kuinka paljon hänen puraisunsa sattuvat.

Lisään kuvan, josta näkee kuinka tosissamme painimme. Silti se on kuitenkin vain leikkiä meille. Toivottavasti Täplä ei enää lähde mihinkään. Yksin oleminen on niin tylsää. Varsinkin kun minulta on piilotettu kaikki hauskat lelut, kuten kukkaruukut ja lankakerät. Se hassu iso kasvi, mitä kasvaa ulkonakin, laitettiin pois. Siinä oli kaikennäköisiä hauskoja killuttimia, joita oli kiva tökkiä ja repiä.

Painileikki Täplän kanssa.

Nyt taidan hieman levätä, että jaksaisin aamulla luikata vanginvartijani jalkojen välistä ulos. Se on tarkkaa ja ovelaa puuhaa. Tänään melkein onnistuin, mutta luulen tilaisuuteni koittavan ennen pitkään. Ei saa vaan luovuttaa. Ehkä nyt, kun meitä on kaksi, pystymme paremmin harhauttamaan ihmisiä.

Terveisin Viiru ja Täplä

1 kommentti:

  1. Täältä tulee kovasti terveisiä Söpöltä, Killeltä ja Pomolta sekä minulta tietysti. Pomolla on ollut viime aikoina sellainen vaiva, että sillä on sellainen syömishimo. En oikein tiedä, mistä tähän saisi apua.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...