perjantai 21. tammikuuta 2011

Lempipaikkani vol 1.

View this page in English. Not perfect. 

Ajattelin kertoa teille kaikille uskollisille ihailijoilleni, mitkä ovat lempipaikkojani. Muut kissat taas voivat ottaa opikseen kokemuksistani. Tykkään kaikesta minkä sisälle voi mennä ja sitten sieltä kurkistella ja vaania, joten ensiki perehdytään erilaisiin laatikoihin.

Mahtuisko tästä...
Virhearvio, pakki päälle!

Tässä on hyvä esimerkki siitä, että aina ei välttämättä mahdu joka aukosta sisään. Varsinkin kun me kissat kasvamme niin nopeasti pentuina, niin sitä aina välillä unohtaa kuinka iso kolli jo olen. Onneksi tässä ei käynyt hullummin, ja pääni saatiin irti.





Vaikka kuinka änkee niin ei silti mahdu.

Kaikenlaiset laatikot ovat aina hyviä ja kiinnostavia paikkoja. Joskus ne vaan ovat täynnä kaikkea turhaa roinaa, niin niihin on vaikeaa mahtua kunnolla.




Lämmittelyboksi. Hyvä pakkasella.






Tämä laatikko taas on liian iso. Se olikin tarkoitettu lähinnä väliaikaiseen lämmittelyyn ulkona, jos tuli vilu. Nyt se on vain enää kaukainen muisto hyvistä ajoista, kun pääsin pihalle leikkimään.


Ihan käypä lehtikori.

Tämä Ikeasta minulle ostettu lehtikori on ihan ok, jos pehmikkeenä on pari hesaria. Se vaan on niin kevyt, että kaatuu kyljelleen aina, kun sieltä hyppään pois. Onneksi sen aina joku nostaa takaisin pystyyn, että voin mennä uudestaankin sinne.                       



Pienenä poikana laatikossa.



Tässä kuvassa olen vasta kolme kuukautta, joten mahduin hyvin tähän laatikkoon. Nyt näyttäisin vaan isolta hylkeeltä jos yrittäisin änkeä tuohon laatikkoon. Se oli ihan jännä paikka ja alustakin oli mukavan pehmeä servettien ansiosta Oli ne hyviä aikoja, kun vielä mahtui  joka paikkaan. 




Olin komia jo pentuna.



Lisään loppuun vielä pari muutakin nostalgista kuvaa viime kesältä. Tässä olen vasta yhdeksän viikkoinen, joten mahduin mihin vaan jaksoin kömpiä.


Tätä kannattaa kokeilla sokerin kanssa.


Lasikulhot ovat aina olleet minun juttuni. Niissä on ihan leppoisaa ottaa pienet torkut, varsinkin jos voi samalla pitää tassua sokerikipossa. Suosittelen kaikille, jotka niihin vielä mahtuvat









Seuraavassa osassa paljastan lisää lempipaikkojani, joten muistakaa tulla katsomaan nekin. Luvassa on aika jänniä ja hauskoja paikkoja. 


Terveisin Viiru - laatikkojen ystävä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...