sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Viirun kissavideoarvostelut osa I

Olen taas tutustunut netin ihmeelliseen maailmaan tai tarkemmin sanottuna Youtubeen ja sen tarjontaan. Minäkin olen sinne lataillut muutamia videoita elämästäni, mutta en ole sen tarkemmin sitä tutkinut. Nyt siis päätinkin tehdä pienen tutkimusmatkan youtuben tarjontaan ja varsinkin kissavideoihin. 


Huomasin, että suosituimmat kissa-aiheiset videot ovat jonkinlaisia mainoksia. Niitä näytetään siinä isossa toosassa. Niiden tarkoituksena on ymmärtääkseni saada ihmiset haluamaan kaikkea tarpeetonta. Meihin kissoihin ei sellaiset alkeelliset manipulointiyritykset tehoa. Siksi puhunkin meidän kaikkien kissojen puolesta, kun sanon että meidän kissojen käyttäminen näissä typerissä ja alhaisissa mainoksissa on nöyryyttävää ja kissa-arvoa alentavaa. 

Osa niistä mainoksista on silti aika hauskoja ja oivaltavia, jopa meidän kissojen mielestä. Osa taas antaa meistä kissoista ihan väärän kuvan, että vain punoisimme juonia ihmisten pään menoksi päivät pitkät.  Olemme oikeasti ihan mukavia ja kilttejä eläimiä, ainakin jos verrataan teihin ihmisiin.  Tässä pari hyvää esimerkkiä sellaisista mainoksista. Jos jotakin hyvää näistä videoista voisi sanoa, niin ainakin meidät kissat kuvataan todella kykeneviksi ja älykkäiksi. Se onkin ainoa asia, mikä on totta näissä videoissa. 

 
Tässä videossa kissa yrittää kaikin keinoin karistaa kaikki muut miehet pois palvelijansa elämästä. Oikeasti kissathan tykkäävät saada ympärilleen paljon ihmisiä. Mitä enemmän ihmisiä, sitä enemmän palvelijoita ja huolenpitoa.

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Yllä olevassa videossa on ehkä pieni totuuden siemen, sillä olisi kivaa omistaa peukalot. Siihen se kuitenkin jää. Emme silti kaataisi itsellemme omaa maitoa, sillä on kivaa saada palvelua, hyvää sellaista.


Tämä videon sanomaan voin kyllä yhtyä, sillä olen usein itsekin ihmetellyt noita suuria ja mahtavia hiekkalaatikoita, joissa vaan tyhmät lapset pelleilevät. Tehkää jo tarpeenne tai antakaa teitä fiksumpien hoitaa asia siis meidän kissojen.

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tämä video on traileri mahtavasta elokuvasta, jonka ovat tehneet kissat itse. Laatukamaa ja todella mielenkiintoinen. Näkisinpä koko elokuvan. Tää on hyvä! Täältä voi katsella lisää videoita elokuvan teosta ja tähdistä.

 Tähän onkin hyvä lopettaa, mutta paljon jäi vielä näyttämättä. Ne jääköön ensi kertaan. 


Terveisin Viiru - videoarvostelija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...