maanantai 16. tammikuuta 2012

Kissan neuvot vessapaperin asianmukaiseen käyttöön

View this page in English. Not perfect but almost. 

Kerroin aiemmin siitä kuinka tykkään tyhjentää vessapaperirullan pönttöön. Olenkin sen jälkeen kuullut, että ihmiset käyttävät sitä paperia peittääkseen jätöstensä hajun. Mutta minusta he eivät kyllä onnistu siinä kovinkaan hyvin, sillä haistan metrien päähän heidän kamalat hajunsa. Luultavasti he eivät käytä paperia tarpeeksi. Olenkin siis päättänyt tehdä teille kaikille tietämättömille ihmiselle opetusvideon, kuinka käyttää vessapaperia oikein. Tärkeintähän on peittää hajut ja siihen ei pari palaa riitä. EI! Tarvitaan vähintään koko rulla. Koko pönttö vaan täyteen. 

"Ah mikä kaunis näky!"

Tässä opetusvideossa näette kuinka aluksi pissaan pönttöön, peitän sen muilla hajuilla, vessapaperilla ja tietenkin pesen lopuksi vielä tassut. Siinä teillä oppimista ihmiset hygieeniseen vessakulttuuriin. Videota on hieman lyhennetty sillä alkuperäinen oli puolet pitempi. Toivottavasti video auttaa mahdollisimman montaa ihmistä parantamaan tapojansa.  Klikkaa kuvaa.Terveisin Viiru - Vessapaperin asiantuntija


Löydät minut myös Facebookista.


4 kommenttia:

 1. That is hilarious!!!!

  VastaaPoista
 2. Hienoa toimintaa Viiru! Täällä redhead Saimi ja vanha Onni vihertyvät kateudesta. Ja ihmettelevät, miten alunperin opit pöntön käyttämiseen?

  VastaaPoista
 3. No vessa ja siihen liittyvät asiat ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Olen pienestä pitäen tutustunut tuohon omituiseen pönttöön ja ihmetellyt mikä se oikein on ja miksi ihmiset siinä istuvat ja miksi siellä on vettä. Se koostui ehkä muutamasta vaiheesta mutta lopulta oivalsin kun sinne heitettiin minun jätöksiäni, että siihen tarkoitukseen se on tarkoitettu. Siitä se sitten lähti.

  VastaaPoista
 4. Vilpitön rispect, Viiru. Ehkä meilläkin joskus, vaikka isännistö jo alkaakin kallistua CatGenien puoleen.
  Meihin ei taideta luottaa :I
  T. Onni ja Saimi.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...