tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kissa sinä olet tähti

Hei vaan kaikki uskolliset ihailijani. Minulla on teille loistavia uutisia minusta tulee filmitähti. Kyllä! Olin juuri mukana parissa isossa produktiossa. Ensimmäisen kuvasimme 10.3. täällä Helsingissä. Minulla  oli siinä päärooli. Varastin koko show. Sivuosanesittäjänä toimi Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja. Annoin Erkin hoitaa puhumisen ja minä olin katseenvangitsijana.

"Erkki mä hoidan tän jutun. Luota muhun!"
Nyt kerron vähän tästä jännästä kuvauspäivästä teille. Kaikki tapahtui siis tiistaina keskipäivän aikaan eli juuri minun päiväunieni aikana, mutta kissan pitää tehdä kissan työ. Palvelijani kuskasivat minut Tuomiojan luokse. Perille päästyäni olin heti kuin kotonani.  Huomasin heti, että joku kissa oli käynyt heillä ennen minua. Siellä oli hajuja ja hiekkalaatikkokin. Kuulemma jouluna joku tyttökissa oli ollut heillä kylässä. En antanut sen häiritä minua, sillä nyt minä olin siellä ja olin ainoa kissa. Aloin heti valloittaa asuntoa. Kartoitin kaikki huoneet ja pienimmätkin sopukat. En anatanut minkään häiritä tutkimustani. Lopulta lunastin paikkani asunnon kuninkaana.

"Mikä kerros? Hissiin en suostu!"
En ehtinyt kuitenkaan kauaa iloita uudesta reviiristäni, sillä oli aika tehdä töitä. Kaikki olivat saaneet jo tarpeeksi kauan odottaa minua. Toisaalta olin päätähti, joten minusta heidän kuuluikin odottaa minua. Asetuin herra ministerin kainaloon ja olin valmis lähikuvaani.

I'm ready for my close up now!
En kuitenkaan voinut olla aloillani enempää kuin minuutin pari, sillä minun piti käydä kierroksella uudessa reviirissäni. On tärkeää jättää hajujälkiä ympäriä uutta reviiriä sen jälkeen, kun sen on itselleen lunastanut. Sitä paitsi tiesin näyttäväni niin hyvältä filmillä, että minulla oli varaa käydä pienellä rundilla välillä.

"Hoidetaan tämä äkkiä että pääsen taas tutkimaan."
"Saatte vielä muutaman hetken sitten...
...pitääkin jo mennä taas tutkimaan. Anteeksi kissa tulossa!"
"Merkkaan varmuuden vuoksi kameramiestenkin laukut."

"No niin Erkki oletko valmis? Otetaan vielä kerran."
Pienen kierroksen ja vilvoittelu tauon jälkeen oli taas aika tehdä töitä. Onneksi ammattilaisen ei tarvitse kauaa hutkia. Istuessani toistamiseen Erkin turvallisessa sylissä katsoin pari kertaa suoraan kameraan tähtisilmilläni, jonka jälkeen filmi olikin jo purkissa. Priimaa tulee ilman turhaa yritystä. Lopputulos onkin jo klassikko syntyessään. Vähän niin kuin minä. Katsokaa ja nauttikaa. Minusta siitä tuli ihan hyvä, mutta helppohan minun on sanoa niin. Enemmän minua kiinnostaa tietää, että mitä mieltä te rakkaat ihailijani olette ensimmäisestä roolisuorituksestani? Mainos on ollut perjantaista asti katsottavissa Youtubesta ja 1.4. se alkaa pyöriä TVssä. Ja ei, tämä ei ole aprillipila.

"Wau! Olenpa komia. Kyllä tämä minulle kelpaa!"
Minun edellistä Youtube-hittiä Kuinka käyttää vessapaperia oikein on katsottu jo yli 100 tuhatta kertaa. Saa nähdä tuleeko tästä uudesta videosta vieläkin suositumpi. Ainakin se sai heti ensimmäisten päivien aikana monta tuhatta katselukertaa ja kaikki kutsuvat sitä kissavideoksi eivätkä vaalimainokseksi. Joten videon päätähti ei ole jäänyt kenellekään epäselväksi, C'est Moi, Viiru. Tietenkin TVssä sen näkee vieläkin useampi ihminen, silloin puhutaan jo miljoonista. Ja muistakaa rakkaat ihailijani, jos joku kysyy kuka tuo suloinen kissa Tuomiojan kainalossa on, vastatkaa että se on Viiru - maailmantähti.

Mitäs tykkäsitte?


Kerroin aiemmin, että olin mukana toisessakin produktiossa. Se on vielä salaisuus tässä vaiheessa, mutta torstaina ilmestyy Seiska lehdessä pääsiäisaiheinen kuvasarja, jossa minulla jälleen kerran on päärooli. Voitte silloin jälleen kerran ihailla minua. Uskon, että ainakin minun osaltani kuvat onnistuivat, Tein vain sen minkä osaan luonnostani eli katseenvangitsijana toimimisen. Tässä pieni näyte miltä näytin ja missä kuvaus tapahtui.  Enempää en tässä vaiheessa kerro. Ehkä myöhemmin...
Minusta on tullut oikea julkkissa, eli julkkis kissa.

Tämä on minulle jo arkipäivää. Olen julkkissa.
Terveisin Viiru - Julkkissa

1 kommentti:

  1. Wautsi! Minun kissani Cindy ei varmaan pysyisi noin rauhallisesti paikoillaan. Kameramies voisi olla kiinnostavampaa kuin sylissä pysyminen. Ihana myös tuo rusetti viimeisessä kuvassa! Oletko mistä hankkinut? :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...