lauantai 21. tammikuuta 2012

Pöö on paras ja Twitter!

Olen kuluneella viikolla tutustunut paremmin Twitterin saloihin, vaikka tweet-tilihän minulla on ollut jo melkein vuoden. Olenkin saanut jo monta karvaista, ja myös vähemmän karvaista, kaveria eri puolilta maapalloa. Olenkin samaa mieltä kuin presidenttiehdokas Pavvo Lipponen, että Twitter on paras. Se on helppo ja nopea tapa löytää samanhenkisiä kissoja ja miksei myös ihmisiäkin ja pysyä ajantasalla. 

Viime keskiviikkona osallistuin MTV3:n järjestämään vaalikeskusteluun Twitterin kautta. Olin jopa niin etevä, että kommenttini "Pöö on paras!" pääsi suoraan tv-lähetykseen. Siksi siis twitter on paras ja myöskin Pöö, eli siis Paavo Lipponen. 

Siinä se nyt on, Pöö on paras!
Kissoille ei ole vieläkään annettu äänioikeutta tässä maassa, vaikka tyhmillä ihmisilläkin on ollut äänioikeus ja yli 100 vuotta. Jos siis voisin äänestää, äänestäisin Paavo Lipposta. Pääsinhän televisioonkin Pöön takia, mikä olisikaan parempi syy kannattaa Lipposta. 

Olen huomannut kuvista, että valitettavasti Lipposella on kyllä koira, mutta ainakin hän on eläinrakas ja onhan hän Tarjan kaveri, jolla on kissa. Olis se kyllä hienoa olla Mäntyniemen valtias. Terveisiä vaan Rontille, Mäntyniemen todelliselle valtiattarelle. Hyvin on 12 vuotta sujunut. Toivottavasti jaksat muuton aiheuttaman stressin, ja totut nopeasti eläkepäiviisi. Olet ne ansainnut.

Siis kaikki te, jotka voitte, äänestäkää huomenna siis vitosta.  Oikeasti on helpotus, ettei minun travitse lähteä huomenna äänestämään, sillä en haluaisi mennä ulos tässä säässä. Mutta te ihmiset lumesta viis ja lappuun viis. 

P.S. Älkää ainakaan äänestäkö Niinistöä, sillä haluan toisen vaalikierroksen, että pääsisin taas televisioon. Julkisuus on kuin huume, joten tahdon sitä lisää. Muistakaa, että Twitter on paras!

Tässä twitter-tilini teille kaikille lukijoilleni, joilla sellainen on. Liittykää siis mukaan kasvavaan joukkooni. Seuraan myös teitä takaisin :)


Terveisin Viiru - Tweettaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...