lauantai 12. heinäkuuta 2014

AUTA! Hei olen Viiru! Oletko Nähnyt minua

Hei nyt on käynyt hassusti. Olen lomalla Pohjanmaalla synnyinpaikassani, josta olen nyt lähtenyt "pienelle" retkelle. Minusta on kivaa seikkailla, mutta kotiväki kaipaa minua jo takaisin.
Minä olen erittäin ihmisrakas ja kesy kissa. Tykkää tulla syliin ja jutella ihmisille. Tulen myös mielelläni ihmisten koteihin kylälle. Eli siis jos olen tullut luoksesi älä päästä ulos ja ilmoita siitä palvelijoideni numeroon.

Eli siis jos näet minut pyörimässä tai siis seikkailemassa Vähässäkyrössä niin ota yhteyttä joko puhelimitse 050 590 9990 tai sähköpostitse kissanelamaa@gmail.com. Myös twitter @kissanelamaa voi ilmoitella havainnoista.


Lähdin Perkiöstä Perkiöntieltä kohti uusia seikkailuja. Eli voin edelleen pyöriä sillä alueella tai kirkolla. Voin myös lähteä takaisin mökillemme Merikaartoon Holttilanrannalle. Seikkailu on kivaa mutta tämä alkaa jo väsyttää. Kaipaan myös haleja ja hyvää ruokaa.

Toivoisin että jakaisit tätä linkkiä tuttavillesi, jotka asuvat alueella. Kiitos jo etukäteen.
#BringViiruBackHome

3 kommenttia:

 1. Voi ei! Viiruko on kadonnut! :( Toivottavasti löytyy!

  VastaaPoista
 2. Viiru on löytynyt jo aikoja sitten. Viirun helsinkiläinen palvelija vain ei ole viitsinyt ilmoittaa asiaa täällä.

  VastaaPoista
 3. Ceramic vs Titanium Curling Iron - Etobicoke
  The 포커 족보 Ceramic Tile titanium max trimmer is made titanium sponge with a titanium steel plate that is made of 2018 ford fusion energi titanium platinum coated price of titanium copper. The bottom plate has the edge of the metal edge removed to  Rating: 4.4 · ‎19 reviews · ‎$5.49 · ‎In stock

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...