perjantai 28. tammikuuta 2011

Mount Laru

Olin tänään lukemassa blogilistan suosituimpia blogeja, kuten feissarimokia tai Nelliinan vaatehuonetta, kun sain siskolta Helsingistä viestin. Viestin sisältö oli paljon mielenkiintoisempi kuin ihmisten oudot blogit, että oli pakko laittaa tänne siskoni lähettämiä kuvia. Hän on ilmeisesti ollut tutustumassa Lauttasaaren uuteen nähtävyyteen Mount Laruun. 

Kuulin, että Helsinkiä koetelleesta lumisesta talvesta johtuen, sen ongelmana on ollut lumien hävittäminen. Lauttasaaressa on keksitty kasata alueen lumet urheilukentälle. Tulokseksi saatiin mahtava lumivuori, mikä ulottuu melkein puitten tasalle ja on koko kentän levyinen ja pituinen. Mitenköhän käy keväällä, kun se alkaa sulaa? 

Siskoni kertoi viestissään, että kuvista ei hahmotu lumivuoren todellinen suuruus. Olisi silti varmaan tosi jännää päästä kiipeämään tuollaisen jättikasan huipulle.
Vain puiden latvat näkyvät.

Leveyttäkin piisaa.

Kentän valopylväiden tasalla ollaan.


Maan tasalla olevat keinut näyttävät niin pieniltä.

 

Siskoani kuulemma vähän pelotti kiivetä vuoren päälle, mutta minua ei ainakaan pelottaisi. Voisin olla kukkulan kuningas, jos pääsisin sen huipulle. Ajaisin kaikki muut sieltä pois, jotta voisin yksin hallita sitä. Ehkä se nimettäisin minun mukaani Mount Viiruksi. Harmi että se sitten sulaisi pois kevään tullen. No mikään ei kestä ikuisesti, ei edes kukkulankuninkuus.

Terveisin Viiru - Kukkulan kuningas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...