maanantai 28. helmikuuta 2011

Vinkkejä miten pysyä hereillä ja mitä herkutella Oscareita katsoessa.

View this page in English. Not perfect. 

Oscarit lähestyvät ja kello tikittää, mutta miten pysyä hereillä ja mitä herkutella gaalaa katsoessa. Meillä täällä Täplän kanssa ei ole siitä ongelmaa, sillä posti toi pari päivää sitten vihdoinkin palkintoni parin viikon takaisesta kauneuskilpailun voitostani. Ihailijani tietävät, että osallistuin MTV3 lemmikkisivun järjestämään viikon kuva kisaan, jonka tietenkin voitin. Päätin säästää herkut tätä yötä varten, ja siinä on vaikka minkälaisia makupaloja. Nam nam!"Hei mikäs paketti sulla siinä on?"
"Enpäs tiedä. Näyttää aika hyvältä. Terveellistäkin...""Hei täähän on se mun palkinto siitä kauneuskisasta, jonka voitin pari viikkoa sitten. Hieno homma!"

"Pyh ja pah. Mulle kelpaa Lazikin. Pidä vaan hyvänäs senkin missipelle."

 "Hei syödään näitä yhdessä, kun katsotaan Oscareita. Herkutellaan kunnolla." "Joo tää on kunnon laatutavaraa, hyvää mun herkälle vatsalle. Ja nää makupalat auttaa karvapalloihin ja hammaskiveen. Niitähän mulla ei ole, mutta voin antaa vaikka Täplälle."
"Ei tässä auta muuta kuin poseerata ja kiittää palkinnosta. Kylläpäs oon komia. Näitä saa lähettää lisääkin. ;)"

Kyllä nyt kelpaa herkutella!

No siinä tuli tän illan herkuttelumenu esiteltyä, joten miten pysyä vielä hereillä pari tuntia. Onneksi täällä on vaikka mitä puuhaa. Kissan näkökulmasta kaikki fyysiset aktiviteetit ovat parhaimpia. Tässä pari hyvää videota parhaimmista keinoista ja lisäksi ne ovat aika hauskaa puuhaa. Näyttääkin aika hassulta.


Tässä leikin pienellä discopallolla, joka sopivasti roikkuu akvaarion päällä niin että sillä on heppo leikkiä. Tämä on kyllä niin hauska leikki.


Tässä taas ehkä parhain keino siihen miten saada kissa pysymään hereillä. Se on myös hyvä keino saada kissa liikkumaan ja kuluttamaan niitä ylimääräisiä kaloreita, joita tämän yön herkuttelu tuottaa. Lähinnä meitä kissoja ärsyttää tuo outo punainen piste, mitä ei millään saa kiinni. Välillä se katoaa jäljettömiin, ja juuri kun on luovuttanut se ilmestyy jostakin kuin salama. Se on vaan niin ihmeellinen asia. Olemme Täplän kanssa yrittäneet selvittää tätä mysteeriä, mutta vielä emme ole siinä onnistuneet. No katsokaa video niin ymmärrätte. 

Terveisin Viiru ja Täplä - Virkeät kissat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...