lauantai 5. helmikuuta 2011

Viesti siskoltani Täplältä

Terveisiä täältä Helsingistä. Täällä on aika mälsää. Pääsin ulos lenkille viikko sitten.  Kävimme jossain ihmeellisessä tornissa, mistä näki kauas merelle asti. Auringonlasku oli ihan nätti. Alan jo tottua valjaisiin, sillä se on ainoa keino päästä ulos edes silloin tällöin.

Auringonlasku kultaa turkkini kauniisti.
Tein tarpeeni ensimmäistä kertaa ulos sillä reissulla. Olit oikeassa, ei se ole niin kamalaa, tai ei ainakaan yhtä kamalaa kuin hiekkaan kakkaaminen. Kuten varmaan arvasit, kakkaan edelleen vessan lattialle. Ehkä olen vain liian tarkka näistä asioista, niin kuin olet minulle usein sanonut. Pissaan kyllä hiekkaan, mutta välillä tykkään käydä isossa ruukkussa, missä on multaa. Multa on sitten NiiiN ihanaa. Harmi kun sitä ei voi syödä. Yritin pari päivää sitten päästä käsiksi muovipussiin, mikä oli hajusta päätellen täynnä multaa. Sain siihen kunnon reiän aikaiseksi, mutta sitten ihmiset estivät senkin huvin minulta. Tylsää!! Olisin niin halunnut päästä peuhaamaan sen sisälle. 

"Nam nam multaa! Tahtoo multaa ja heti!"
 En tiedä milloin pääsen sinne sinun luoksesi leikkimään. Oletko vielä onnistunut päästä ulos. Olisi niin mahtavaa olla vapaana ulkona ja kiipeillä puissa. Lumi on vaan ikävän märkää tällä hetkellä. Minulla on ikävä sinua ja yhdessä oloamme. Välillä tulee ihan tippa silmään, kun muistelen vanhoja hyviä aikoja, kun meitä oli vielä viisi, mutta onneksi minulla sentään on vielä sinut veliseni. Toivottavasti pääsen pian sinne, mutta siihen asti voi hyvin ja pidä itsesi kissana.

Välillä kissaakin itkettää.
Terveisin siskosi Täplä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...