sunnuntai 28. elokuuta 2011

Voi voi minkä teit!

Kun kaikki oli vielä mahdollista.
Kaikki oli valmiina, kaikki odottivat, mutta jotain meni pieleen. Ylilatautuminen kostautui ja Jamaikan salama otti varaslähdön. Voi tätä murheen päivää. Vuodesta 2010 lähtien jo ensimmäisestä vilppilähdöstä on juoksija passitettu takaisin pukuhuoneeseen. Mielummin olisin kyllä halunnut nähdä kuka oikeasti olisi ollut maailman nopein mies. Nyt tuntuu, että Yohan Blake voitti vain, kun hallitseva mestari mokasi lähdössä. Toisen epäonni on toisen onni. 

It's raining cats and dogs.
Toinen päivän pettymys oli se, ettei hurrikaani Irene vastannut newyorkilaisten odotuksia. Sitä oli odotettu monta päivää ja kun se vihdoin rantautui New Yorkiin, toi se mukanaan vain jonkin verran myrskyä, sadetta ja tulvia. On siinäkin varsinainen Aunt Flow. New York pääsee siis palaamaan hektiseen elämäntyyliseen odotettua nopeammin. Ehkä jotkut toivoivat viettävänsä pidemmänkin loman. Hirmumyrskyt ovat arvaamattomia, mutta niiltä kannattaa silti aina suojautua. Vaikka tuuli ei olisi tappava, voi sen nostattama tulva olla kohtalokas. Tulva voi myös pakottaa jäämään sisätiloihin useiksi päiviksi, joten kannattaa hamstrata tarvikkeita ja naposteltavaa kotiin. Itse asiassa pientä hätäpakkausta tulisi aina pitää varastossa pahan päivän varalle. 

Tyyntä myrskyn edellä...
Me kissathan tykkäämme saada ruokamme mahdollisimman tuoreena, mielummin siis elävänä. Sisäkissoina ollessamme, jollaisena minäkin joudun nyt olemaan, saamme ruokamme yleensä purkista tai pussista. Yleensä emme saa niitä edes itse auki ilman ihmisen avuliasta kättä. Joskus yön pimeinä tunteina minutkin kuitenkin valtaa paniikki siitä, että kuolen nälkään. Tiedän missä ruokaani säilytetään, joten välillä saatan hädissäni yrittää saada sellaisen ruokapussin auki. Viimeksi jopa siinä onnistuin. En siis tarvitse enää ihmistä siihenkään hommaan. 


Mihin siis tarvitsen tuota outoa ja haisevaa kaksijalkaista. En ole vielä ratkaissut tuota arvoitusta. Ehkä se onkin toisinpäin, he tarvitsevat meitä, meidän kissojen ylivoimaista älykkyyttä. He tarvitsevat jonkun, jota palvella ja miellyttää. Siihen me kissat sovimme paremmin kuin hyvin. Siis jääkäämme vielä toistaiseksi ihmisten hellään huomaan, sillä he tarvitsevat sitä. 


Terveisin Viiru - edelleen Maailman nopein kissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...