maanantai 14. marraskuuta 2011

Kissamaisuutta ja Catwalkingia - siitä ne mallit tehty on

View this page in English.  Not perfect but almost.

Koska edellinen mallikeikkani oli niin suuri menestys, ja sain paljon kehuja kuvistani, joten päätin mennä uudestaan kuvattavaksi samaan studioon. Täplä vaati jäädä kotiin, sillä hänestä mallihommat ovat vain hölmöjen hommaa. Hölmöjen hommaa tai ei, voin sanoa, että tällä kertaa jopa ylitin omatkin odotukseni. Poseeraustaitoni sen kun paranevat entisestään. Taidan olla luonnonlahjakkuus. 

"Aah mikä profiili. Niin ylväs, kuin Sfinksi. "
Olen myös perehtynyt tähän malli- ja muotialaan paremmin ensimmäisen mallikeikkani jälkeen. Yksi asia mikä tuli vastaan monessa eri jutussa oli kissamaisuus. Mallien kävelyäkin kutsutaan catwalkingiksi eli kissakävelyksi. Mallien tulisi myös olla mahdollisimman kissamaisia liikkeissään ja olemukseltaan. 

"Tässä malli kävelee catwalkilla catwalkingia. Ei se kyllä kissalta näytä. Ei ole edes karvoja."
Oikeastaan ei ole mikään yllätys, että meitä kissoja matkitaan tässäkin asiassa, sillä mehän olemme kaikin puolin täydellisiä olentoja: kauniita, sulavia ja viehkeitä. Ihminen voi vain yrittää matkia jotain sellaista, mikä meiltä kissoille tulee ihan luonnostaan. Minua ei siis haittaa, että mielikuva meistä kissoista liitetään mukaan kauneusalaan.


Tää on mun parempi puoli.
Huomasin myös, että meidät kissat liitetään mukaan johonkin ihmeelliseen seksijuttuun. Kauniita ja vähäpukeisia tai muovipukuisia naisia kutsutaan kissoiksi jne. Mutta en oikein vieläkään ymmärrä mitä kissoilla on tekemistä seksikkyyden kanssa. Mitä se seksi edes on? Kysyin Täplältäkin, mutta hänkään ei tiennyt. No ehkä se selkenee minulle vielä joskus tai sitten ei. Luutavasti sekin on meille kissoille vain eduksi ja kunniaksi. 

"Hei mitä se seksi on?"


Terveisin Viiru - kissamaisin malli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...